O NAMA

 

Usled dugogodišnje saradnje sa vodećim italijanskim firmama iz oblasti proizvodnje anatomske obuće, predstavljamo vam obuću koja u potpunosti odgovara vašem stopalu i zdravom načinu života.

Ukoliko imate problem sa bolnim i otečenim stopalima, čukljevima, dijabetskim stopalom, reumatskim stopalom, ravnim tabanima, raznim povredama ili ranama na stopalima, ukoliko vam je otežano kretanje ili pak duži vremenski period u toku dana stojite na nogama, mi imamo rešenje za Vas. Naši proizvodi će Vam omogućiti da se lako i bezbolno krećete.

Tidma anatomic obuća je sačinjena od najkvalitetnije kože, omogućava stopalu da diše, pruža udobnost, doprinosi pravilnom držanju tela i ne izaziva žuljeve, iritacije, kao i ostale povrede na stopalima. Ali to nije sve, tu su takođe pažljivo dizajniran đon i antibakterijska tabanica, koji čine našu obuću idealnom za svako stopalo.

Na našoj obući vredno je radio tim stručnjaka, obuća je testirana širom Evrope i tom priliko je odobrena, potvrđena i preporučena od velikog broja stručnjaka i lekara iz raznih oblasti medicine.


ANATOMSKA KLOMPA

ANATOMSKA KLOMPA

 

✔ Klompa je namenjena osobama sa blagim bolovima u zglobovima, malim deformitetima i dijabetskom stopalu.

✔ Tokom hoda zglobovi su zaštićeni i pritisci na stopalo se pravilno raspoređuju, pomažući da se smanji rizik od pada, dok poliuretanski biomehanički đon pruža stabilnost i ravnotežu.

✔ Ovako dizajniran đon i anktibakterijska tabanica čine našu obuću idealnom za svako stopalo.


ANATOMSKA PAPUČA

ANATOMSKA PAPUČA

 

✔ Papuča je specijalno dizajnirana za osobe koje pate od blagih bolova u zglobovima i imaju manje deformacije - čukljeve.

✔ Rastegljivi gornji deo prilagodjava se obliku stopala i pruža maksimalnu udobnost.

✔ Zglobovi stopala su zaštićeni, a pritisak na stopalo je pravilno raspoređen.


GORNJIŠTE OD KOŽE

Prirodna Koza

 

✔ Sačinjeno je od najkvalitetnije prirodne kože proizvedene u Italiji.

✔ Naša stopala su većinu vremena zatvorena i zbog toga je bitno birati kvalitetnu obuću, izrađenu od materijala koja dozvoljavaju stopalu da diše, upravo iz tog razloga prirodna koža je nepogrešiv izbor. U poređenju sa ostalim materijalima, koža je udobnija, zdravija i dugovečnija.

Unutrašnji deo gornjišta obložen je pažljivo dizajniranom antibakterijskom postavom koja se idealno prilagodjava svakom stopalu, čak i onom povređenom i osetljivom.